domingo, 4 de noviembre de 2012

MALUS Pre-bonsai /  POMERA Pre-bonsai / MANZANO Pre-bonsai / POMERA Pre-bonsai / POMMIER  Pre-bonsai

I

  • Data adquisició-Fecha adquisición-Date acquisition: 31/03/12
  • Lloc adquisició-Lugar adquisición-Lieu acquisition:Mistral Bonsai (CAMARLES)-TGN
  • Origen:
  • Edat aprox-Edad aprox-Age aprox: 10 anys
  • Tipus abono-Tipo abono-Type d'engrais: BIOGOLD
TREBALLS-TRABAJOS-TRAVAUX:
 
01/04/12: Trasplant de la torrreta original (plàstic) a la torreta de terrissa actual de la foto.
01/04/12: Trasplante de la maceta original (plástico) a la maceta de barro actual de la foto.
01/04/12: Rempotage du pot originel (plastique) au pot d'argile actuel de la photo.

NOTES-NOTAS-NÔTES:

Vaig adquirir aquesta pomera pre-bonsai durant la primavera del 2012. Encara no estaba brotada, però donat que estava a punt de fer-ho, la vaig passar a una torreta de terrissa gran sense tocar les arrels. La vaig adobar amb Biogold durant tot l'estiu, i ha crescut lliurement. Tinc previst canviar-la a un test de bonsai durant el mes de gener o febrer del 2013 i fer-li algun treball de poda estructural.
Adquirí este manzano pre-bonsai durante la primavera del 2012. Aun no estaba brotado, pero teniendo en cuenta que estaba a punto de hacerlo decidí cambiarlo a una maceta de barro grande sin tocar las raices. Lo he abonado con Biogold durante todo el verano y ha crecido libremente. Tengo previsto camabiarlo a un tiesto de bonsai durante el mes de enero o febrero del 2013 y hacerle algún trabajo de poda estructural.

J'ai acquis ce pommier pre-bonsai pendant le printemps du 2012. Il n'avait pas encore boutonné, mais étant donné qu'il était au point de le faire, j'ai décidé de le rempoté dans un grand pot d'argile sans touché les racines. Je l'ai fertilisé avec Biogold pendant tout l'été, et il a grandit librement. J'ai prévue de le rempoté dans un pot a bonsai durant le moi de janvier ou février 2013 et de lui faire en même temps une taille sur la structure.

 

04/11/12

04/11/12
 




















 

No hay comentarios:

Publicar un comentario